Tulospalvelu jalkapallo

Jalkapallon tulospalvelu on maan kattavin tulospalvelu, josta näkee jokaisen Suomen Palloliittoon kuuluvan seuran ja harrasteseuran kansalliset ja paikallisesti pelatut jalkapallopelien ja futsalpelien tulokset. Tässä artikkelissa tutustumme Palloliiton tulospalveluun ja sen tarjoamiin jalkapallon ja futsalin pelituloksiin ja tulosseurantaan.

Mies pelaa futsalia

Tutustu jalkapallon tulospalvelun reaaliaikaisiin päivityksiin

Haluatko seurata tuloksia reaaliaikaisesti jalkapallo- tai futsalpelin aikana? Vai haluatko striimata itse ottelua suoraan verkosta? Palloliiton jalkapallon tulospalvelussa näet kaikkien jalkapallo- ja futsal-otteluiden tapahtumat ja tulokset reaaliaikaisesti, ja voit seurata pelejä usein eri tavoin. Riippumatta siitä, haluatko seurata pelejä kansallisella, kunta- tai seuratasolla, tulospalvelu tarjoaa laajan määrän tulostietoa.

Tulospalvelussa voi esimerkiksi katsoa pelkkiä tuloksia yhdellä silmäyksellä, nähdä pelin hetket ja kulun infograafina, ja lisäksi tarjolla on erillinen suoratoistopalvelu, jossa otteluita voi striimata suoraan. Tämä mahdollistaa jalkapallo- ja futsalpelien seuraamisen juuri sinulle sopivalla tavalla vaikka työpäivän lomassa. Nopeimmin pelien tulokset saat näkyviin tallentamalla omat tulevat lempipelit, joukkueet ja pelaajat suosikkeihin, josta pääset nopeasti seuraamaan pelin kulkua vain yhdellä nopealla klikkauksella.

Tulosten lisäksi uutisportaali sisältää kaikki päivän polttavimmat teemat liittyen jalkapallon ja futsalin maailmaan, ja pääset kiinni lajien uusimpiin uutisiin.

Ottelupäivän hetket

Verkko on mahdollistanut sen, että useita jalkapallopelejä voi seurata nyt omalta kotisohvalta ja juuri itselle sopivasta laitteesta tai vaikka lounastunnilla. Ottelupäivän hetkiä pääseekin seuraamaan verkossa usein eri tavoin, vaikka kätevästi mm. suoratoistona. Tulospalvelussa suoratoistona katsottavat ottelut näkyvät rajaamalla ottelut haulla ”Katso” tai yksittäisen ottelun kohdalla symbolina ”Play”. Jos pelejä haluaa katsoa suoratoistona, toistetaan ne usein ulkoisen palvelutarjoajan sivuilla, joka avautuu erillisessä näkymässä. Osa peleistä on katsottavissa Yle Areenasta.

Jos ottelua ei halua seurata suoratoistona, näkyvät hetket myös erillisenä infograafina jokaisen pelatun ottelun alla. Infograafissa näkyy pelin kulku, maalit, syötöt, kentältä poistot, vaihdot, varoitukset. Infograafissa pelin kulkua voi seurata läpi pelin, ja pelin kulku näyttää esimerkiksi puoliajan kellon. Pelikulussa näkyvät myös maaleja tekevät pelaajat, ja sieltä voi käydä tutustumassa edelleen pelaajan omiin tilastoihin klikkaamalla pelaajan nimeä. Kokonaisuudessaan tulospalvelu antaakin todella laajan katsauksen jokaiseen otteluun, ottelun taustoihin sekä eri liigoihin ajasta ja paikasta riippumatta.

futsalin pelaaja

Eri jalkapalloliigojen selaaminen alustalla

Suomessa jalkapallo jakautuu kahdeksaan eri sarjatasoon. Ylimmällä tasolla löytyy valtakunnallinen Veikkausliiga, ja toiseksi ylinnä on valtakunnallinen sarja Ykkönen. Lista jatkuu tästä edelleen seuraavasti: Kakkonen, Kolmonen, Nelonen, Vitonen, Kutonen, Seiska. Myös naisten jalkapallon sarjatasot jakautuvat saman kaavan mukaisesti.

Eri jalkapalloliigojen selaaminen on tehty tulospalvelussa helpoksi. Sarjat-näkymässä voit etsiä eri sarjoja ja sarjatasoja käyttämällä erilaisia suodattimia riveillä, esimerkiksi alueellisten sarjojen etsimiseen. Jos haluat katsoa ylimmän tason pelejä, voit syöttää hakukenttään ”ykkönen”. Rajaa-tekstikenttää hyödyntämällä on mahdollista etsiä haluttu sarja tarkemmalla nimellä. Tarjolla on sekä paikallisia liigoja että EM- ja MM-pelien karsintoja.

futsalin pelaaja

Goal Galore

Haluatko tehdä pelistä jännittävämmän? Goals Galore on kiinteä pariton jalkapalloveto, jossa kahden valitun joukkueen on tehtävä maaleja. Pelissä valitaan ottelut, joissa odotetaan molempien joukkueiden tekevän maaleja. Vedolla ei ole väliä ottelun tuloksesta, kunhan molemmat joukkueet tekevät vähintään yhden maalin. Kaikki pisteet 1-1:stä ylöspäin ovat voittajia. Goals Galore on yksi perinteisimmistä jalkapallovetotyypeistä, mutta hauska pelata, ja se pitää mielenkiinnon yllä aina loppuvihellykseen asti. Vaikka tulospalvelu ei tarjoa mahdollisuutta veikkaukseen, Goals Galore -peliä voi pelata vaikka kavereiden kanssa.

Tulevien ja menneiden otteluiden tarkistaminen

Missasitko pelin tai haluaisitko katsoa pelin livenä? Tulospalvelussa on mahdollista palata menneisiin peleihin, ja nähdä pelien kokonaiskulku ja striimata pelejä jälkikäteen. Menneiden pelien lisäksi Palloliiton tulospalvelu muistuttaa myös tulevista peleistä ja niiden peliajoista. Tulevien pelien ajankohta näkyy kellona tulospalvelun pääsivulla, ja se näyttää päivän, tunnin, minuutin ja sekunnin tarkkuudella, koska seuraava peli pelataan ja missä. Jos haluat tallentaa pelin omaan näkymääsi, jotta se löytyy helpommin, pelin voi tallentaa nuppineulan symbolista.

Voit valita omaan näkymääsi esimerkiksi omat suosikkijoukkueesi, joiden pelejä haluat seurata. Valitse suosikeiksi esimerkiksi seuraamasi pelaajat, seurat, joukkueet, paikat, sarjat. Kaikki tekemäsi suosikkivalinnat ovat selain-/laitekohtaisia ja näkyvät omalla laitteella. Suosikki valitaan joukkueen tiedoista painamalla tähti-symbolia.

Joukkueiden tilastot ja tiedot

Haluatko kattavampaa tietoa omasta joukkueestasi? Tulospalvelun avulla näet kaikki tärkeimmät tiedot omasta joukkueestasi, kuten tiedot, joukkueet, ottelut kokoonpanoineen, ottelutiedot, turnaukset ja paljon muuta. Tulospalvelun kattava sisältö onkin hyvä työkalu, kun haluat analysoida ja seurata oman lempijoukkueesi menestystä ja nousua.

Usein kysytyt kysymykset

Tässä usein kysytyt kysymykset liittyen jalkapallon tulospalveluun.

Tulokset päivittyvät jalkapallon tulospalvelussa reaaliaikaisesti samalla kun peliä pelataan. Pelejä pystyy seuraamaan siis reaaliaikaisesti omalta laitteelta.

Jalkapallon tulospalvelussa on mahdollista katsoa menneitä otteluita ja pelien yhteenvetoja. Pelejä voi striimata suoratoistona, ja jokaisen pelin kulun voi nähdä infograafina.

Jalkapallon tulospalvelu kattaa Suomen Palloliittoon kuuluvan seuran ja harrasteseuran kansalliset ja paikallisesti pelatut jalkapallopelien ja turnausten tulokset. Palvelusta löytyy mm. miesten ja naisten futsal-liigan tulokset, sarjatason tuloksia, Helmari- ja Huuhkajaliigojen tuloksia sekä Suomen Cup.